Meille asiakas on tärkein, siksi panostamme henkilökohtaiseen palveluun! Tästä pitävät huolen paikalliset Med+eco Finland -edustajamme, jotka myös opastavat ja kouluttavat ensiapu- ja hyvinvointituotteiden käyttöön. Asiantuntevat edustajamme osaavat suositella juuri teidän työpaikkanne tarpeisiin sopivat tuotteet ja pitävät huolta, että niitä on aina saatavilla.

Vanha sanonta: ”Ei vara venettä kaada!” -on mottomme. Haluamme huolehtia hyvin siitä, että jokaiselta työpaikalta löytyy asianmukaiset ensiapu- ja hyvinvointituotteet, jotta apu on lähellä mikäli tapaturma sattuu!

Ensiaputuotteet ovat lakisääteisiä jokaisella työpaikalla ja ne on on määritelty työturvallisuuslaissa (ks. Työturvallisuuslaki 46 § – Ensiapu).

Kela voi korvata ensiapu- ja hyvinvointituotteista aiheutuneita kustannuksia työpaikoilla (ks. Kela: korvattavat kustannukset ja Kela: työterveyshuollon korvaushakemuksen täydentäminen).

Asiakas on tärkein
– henkilökohtainen palvelu on palvelukonseptimme ydin

Korkealaatuiset tuotteet
– kansainvälisesti tunnetut brändit sekä oma tuotemerkkimme, laadunvalvonta ja jatkuva tuotekehitys takaavat myymiemme tuotteiden korkean laadun.

Luotettava palvelu
– haluamme palvella hyvin kaikkia asiakkaitamme ja autamme sopivien tuotteiden valinnassa

Nopeat toimitukset
– luotettavasti toimiva logistiikka, oma maahantuontimme ja varastomme takaavat sujuvat toimitukset

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. Pyrimme valitsemaan mm. maahantuonnissa mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia logistiikkaratkaisuja. Tuotteet, pakkausmateriaalit tai raaka-aineet valitsemme niiden ekologisuuden ja esim. allergisoimattomuuden mukaan. Tuotesuunnittelu ja tarkka valikointi nostaa tuotteiden laatua ja vähentää samalla ympäristökuormitusta.

Yhteiskuntavastuu toteutuu parhaiten, kun huolehdimme siitä, että jokaisessa yrityksessä ja työpaikoilla on lakisääteiset ensiapu- ja hyvinvointituotteet kunnossa ja apu saatavilla, mikäli sellaista tarvitaan!