Hae meille töihin!

Med+eco Finland hakee voimakasta kasvua ja uusia kykyjä myyntitiimimme vahvistukseksi ympäri Suomea. Meillä on energinen ja positiivinen ilmapiiri ja mukava työskennellä! Odotamme sinulta oikeanlaista asennetta. Eikä haittaa ole myöskään suunnitelmallisuudesta, pitkäjänteisyydestä ja ahkeruudesta. Olet myös kilpailuhenkinen ja sinulla on palava innostus B2B-myyntityöhön!

Tarjoamme innostavan työilmapiirin, koulutuksen ja jatkuvan tuen työtehtävääsi. Sinulla on mahdollisuus myös edetä, mikäli osoitat meille kykysi! Tarjoamme kiinnostavan työn, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään sosiaalisia taitojasi, myyntityö on pohjimmiltaan ihmisten kohtaamista. Meillä jokainen työpäiväsi on erilainen!

kattely

Tuotteemme ovat laadukkaita, alan huipputuotteita yksinoikeudella Suomessa. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaat uutuustuotteet.

Med+eco Finland on keskittynyt asiakkuuksissaan yrityksiin ja julkishallintoon. Laaja asiakaspohja mahdollistaa, että pääset käyttämään oman persoonasi vahvuuksia ja haastamaan itseäsi sopivasti myös uudella tavalla. Koulutusohjelmamme räätälöidään sinun tarpeitasi vastaavaksi, tämä mahdollistaa henkilökohtaisen kehityksesi ja etenemisesi. Huolehdimme, että sinulla on jatkuva myyntityön tuki. Ajanvarauspalvelumme sopii sinulle valmiiksi asiakaskäyntejä.

Meillä on alan kilpailukykyisin tulokseen sidottu palkkausmalli. Liikkuva työ edellyttää auton käyttöä, josta maksamme lisäksi kulukorvaukset. Näytä meille mihin pystyt! Menestyksesi meillä mahdollistaa etenemisesi kouluttajan ja esimiehen tehtäviin.

Tervetuloa tiimiimme!

Täytä hakulomake sivun lopussa tai lähetä vapaamuotoinen hakemus:
info@medeco.fi

Tiedustelut:
+358 44 294 1370


Punaisella tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia


max. 15MB
Huom! Paina Lähetä-painiketta vain kerran ja odota kärsivällisesti - lähettämisessä saattaa kestää hetki.
Liitetiedostojen lisääminen hakemukseen hidastaa lähetystä.