tausta

Hyvinvointituotteemme ovat tarkasti valikoituja, lääkeaineettomia, ennaltaehkäiseviä tuotteita. Ne esimerkiksi lievittävät jännitystä, kivun tunnetta sekä parantavat työhyvinvointia.

Useimmat tuotteemme sisältävät luonnon omia ainesosia.

eapisteet

Meiltä on saatavana monenlaisia ensiapupisteitä erilaisiin tarpeisiin eri kokoisille henkilömäärille.

Kaapin mitoitus ja sisältö määräytyy yrityksen koon ja riskiluokan mukaan. Työpisteet jaetaan kolmeen riskiluokkaan: tapaturmavaara vähäinen, ilmeinen tai erityinen*. (*Työsuojelulaki)

Autamme mielellämme oikean kaapin ja sisällön valinnassa. Käänny rohkeasti ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen.

Silmähuuhdetarpeet määritellään aina yrityskohtaisesti ja valintaan vaikuttaa esimerkiksi tarvitaanko happojen ja emäksien neutralisointia vai vieraan esineen poistamista silmästä?

Meiltä on saativalla niin neutralisoivat kuin silmähuuhdespraytkin kaikenlaisiin tarpeisiin.

Palovammat ovat tyypillisiä ja melko yleisiä erilaisilla työpaikolla.

Palovammat ovat kivuliaita ja vaativat aina välitöntä hoitoa. Erilaiset palovammoihin tarkoitetut tuotteet sekä pysäyttävät palovamman etenemisen että helpottavat kivun tunnetta.

Laastarit ovat osa perushaavanhoitoa. Pienet haavat ja hiertymät täytyy suojata puhdistuksen jälkeen oikeanlaisella laastarilla, tämä ehkäisee infektioita ja nopeuttaa paranemista.

Erilaisilla puhdistus- ja desifiointiaineilla saadaan pysäytettyä viruksien ja bakteerien leviäminen ja näin estetään tautien tarttuminen ja epidemioiden syntyminen.

Hyvällä hygienialla ja desifiointiaineiden käytöllä säästytään monelta sairauspoissaololta.